dienstenpakket

Bedrijfsarts

1

Inzetbaar als bedrijfsarts

Het grootste bezit van een bedrijf is en blijft het personeel. De menselijke factor bepaalt grotendeels de mogelijkheden, kansen en dagelijkse effectiviteit. U begrijpt dat de gezondheid van deze mensen absolute prioriteit verdient, maar daarnaast is er ook veel winst te behalen uit preventie en een goed zorgplan. Als bedrijfsarts heb ik inmiddels ruime ervaring in de individuele begeleiding van werknemers, leidinggevenden en werkgevers. Mijn insteek is om direct vanaf het begin van uitval de werknemers de meest optimale zorg/begeleiding te bieden waardoor er vlot maar vooral duurzaam herstel ontstaat. Vaak is het verstandig om vroeg in een verzuimgeval te investeren in (extra) zorg/begeleiding waardoor de duur van het ziektegeval sterk beperkt wordt en dus zakelijk gezien minder schadelast geleden wordt.

Adviseur

2

Inzetbaar als adviseur

Voorkomen is beter dan genezen. Door de begeleiding van zieke medewerkers komen eventuele werkgerelateerde oorzaken naar boven. Deze oorzaken kun je in goed overleg met directies en leidinggevenden vaak prima beïnvloeden. Het creëren van een goed klimaat, waarin mensen kunnen groeien, ontwikkelen en vooral zichzelf zijn helpt enorm de motivatie te optimaliseren. Door uw bedrijfsvoering, toekomstvisie en dagelijkse leiding regelmatig te evalueren, zult u ervaren dat deze investering zichzelf vele malen zal terugverdienen. Maar bovenal is de energie die vrijkomt als u werkt met goed gemotiveerde medewerkers voor u en uw bedrijf een grote stimulans.

Coaching

3

Inzetbaar als executive coach

Ieder mens moet zichzelf toestaan succesvol/gelukkig te zijn of te worden. Toch zijn er vaak onbewust factoren die dit proces in de weg staan. Als coach help ik u deze factoren te leren (her)kennen en veelal met een andere manier van kijken ernaar, de beperkende factor ervan weg te nemen. Niet zelden blijken juist deze aanvankelijk remmende factoren bij te dragen aan de weg die iemand heeft te gaan om zijn/haar talenten optimaal te ontplooien. Veelal zijn dit uiterst inspirerende sessies voor zowel coachee als coach.

Trainer / Opleider (in-company)

4

Inzetbaar voor het maken/geven van trainingen en op-maat in-company opleidingen

U wilt een duidelijke verandering of groei binnen een team bewerkstelligen, maar heeft hiervoor inhouse niet de juiste mogelijkheden. Ik kan u vanuit (B)Uitzicht ondersteunen met een maatwerk training. Volledig geschreven voor uw bedrijf, voorzien van cursusmappen, documentatie en een duidelijke structuur. Gegeven op uw locatie, zodat er minimale kosten zijn met een maximaal resultaat. Vele onderwerpen en vakgebieden kunnen onder de aandacht worden gebracht, neem bij interesse vooral contact op.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl. 21% BTW. Voor reistijd brengen wij 50% van het geldende tarief in rekening. Reiskosten worden gefactureerd à € 0,45 p.km.

Advies

€ 200,- per uur

Advies en begeleiding van ondernemers, besturen en commissies, op het gebied van Arbozorg. Theo Buit spiegelt uw organisatie en weet als geen ander de meerwaarde van kundige zorg te integreren in uw bedrijfsvoering.

Spreekuur

€ 179,- per uur

Spreekuur tarief als Bedrijfsarts, Therapeut en voor persoonlijke Coaching. Tarief is gebaseerd op dienstverlening op locatie van opdrachtgever.

Opleiding/Training

€ 250,- p.p.p.d.

Incompany maatwerk trainingen, vanafprijs per persoon, per dag, minimaal 10 personen. Cursusmateriaal inbegrepen, alle catering door opdrachtgever.